BGtop
Био Форум » ЗА НАС КОНТАКТИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА СТАТИИ
E-Mail Абонамент
Получавайте на Вашия e-mail актуална информация за нови продукти, промоционални оферти, интересни статии и събития
Име, Фамилия:
Населено място:
Телефон:
E-mail:
MONITOR FENSTER BOX (MFB) БЯЛ - ХРАНИТЕЛНА ПРИМАМКА СРЕЩУ ПЪЛЗЯЩИ НАСЕКОМИ
MONITOR FENSTER BOX (MFB) БЯЛ - ХРАНИТЕЛНА ПРИМАМКА СРЕЩУ ПЪЛЗЯЩИ НАСЕКОМИ
каталожен номер: 7616512
1 бр - бял цвят
продукта е в наличност
8.20 лева
(€ 4.19)

Описание:

Прозрачен, неотровен капан, предназначен за локализиране и мониторинг на хлебарки и други пълзящи насекоми на фирма FROWEIN - Германия. За многократна употреба.
Начин на действие:
Чрез хранителна примамка под формата на таблетка - атрактант, без активни вещества поставена върху стикер с незасъхващо лепило.

Всеки “MFB” е окомплектован с 3 бр. стикери, 3 бр. таблетки и 1 бр. двойно залепваща лента.
Употреба:
“MFB” следва да се поставя на места, където обикновено се срещат пълзящи насекоми (хлебарки и други видове бръмбари) като например санитарни помещения, помещения за производство и търговия с храни, пролуки и други празни пространства между мебели, кухненска техника ( печки, хладилници, перални и др. ) или в близост до топлина, влага и храна.

Характеристики:
“MFB” представлява масивна кутия, изработена от висококачествена пластмаса, което го прави устойчив на натиск. Горната му част е прозрачна за по лесна инспекция и изрязана по формата на пръстите за по бърза смяна на стикера и атрактанта.  Може да бъде поставен с двойно залепваща лента и върху вертикални повърхности. Снабден е със заключващ механизъм, посредством миниатюрни скоби, което предотвратява ненужното му отваряне и осигурява пълна безопастност. Проектиран е с изключително компактни размери: /ВхШхД/ 11 мм.х 55 мм. х100 мм., което позволява поставянето му в много тесни пространства. Възможна е и употребата на инсектициден гел вместо атрактант, което го прави приложим за болници, училища, детски градини, предприятия от хранителната промишленост и други специфични зони, в които са нужни по-безопасни методи на дезинсекция.
Стикерът с незасъхващо лепило и таблетката-атрактант имат действие в широк температурен диапазон и са устойчиви на влага и прах. След поставянето им в капана имат срок на употреба до 4 месеца.

Консумативи за поставяне в кутията след запълването им: тук

© ЕКОМАКС АПИ
Електронен магазин - Грижа за здравето, външния вид и всичко за дома. За да се чувстваме и изглеждаме добре!
Адрес: София, ул. Кораб планина 22
телeфон: 02 / 868-31-23
мобилен: 087 8621509
факс: 02 / 868-31-23
e-mail: ekomakc@abv.bg