BGtop
Био Форум » ЗА НАС КОНТАКТИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА СТАТИИ
E-Mail Абонамент
Получавайте на Вашия e-mail актуална информация за нови продукти, промоционални оферти, интересни статии и събития
Име, Фамилия:
Населено място:
Телефон:
E-mail:
HG СПРЕЙ ЗА ПРЕДПАЗВАНЕ ОТ МУХЪЛ 500 МЛ.
HG СПРЕЙ ЗА ПРЕДПАЗВАНЕ ОТ МУХЪЛ 500 МЛ.
каталожен номер: 93589
500 мл
продукта е в наличност
18.60 лева
(€ 9.51)

Описание:

В неравни повърхности като мазилки, замазки,фуги, преди всичко в помещения с висока влага или лоша вентилация като мазета, гаражи, килери и баниможе да се образува мухъл, който е опасен за здравето и е важно появата му да се предотврати. Характеризира се с черни петна и миризма на спарено. HG Schimmel Schutz е разработен специално, за да предотврати появата на мухъл. При редовна употреба на този препарат повърхностите се предпазват от появата на мухъл и плесен.

Начин на употреба: пръскалката се завърта с четвърт оборот наляво или надясно. Преди третиране с този препарат повърхността трябва да бъде почистена и подсушена и мухълът да бъде отстранен. Подходящи за целта са препаратите HG Kunstoff-, Anstrich- i Tapeten intensiv- Reiniger в зависимост от повърхността, която ще обработвате. Мухълът отстраняваме с HG Schimmel-Vernichter или Schimmel- Reiniger chlorfrei. Накрая препаратът се напръсква равномерно по повърхността и се оставя да изсъхне.Да не се изплаква с вода. След обработка повърхността може да се боядиса или тапицира по желание. Капачката се затваря като се завърти четвърт оборот наляво или надясно.

Съвет: с течение на времето действието на препарата ще намалява, така че се препоръчва периодично третиране. Не е подходящо за приложение извън къщата. Въздействието върху непорьозни повърхности е по- неефективно.

© ЕКОМАКС АПИ
Електронен магазин - Грижа за здравето, външния вид и всичко за дома. За да се чувстваме и изглеждаме добре!
Адрес: София, ул. Кораб планина 22
телeфон: 02 / 868-31-23
мобилен: 087 8621509
факс: 02 / 868-31-23
e-mail: ekomakc@abv.bg