BGtop
Био Форум » ЗА НАС КОНТАКТИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА СТАТИИ
E-Mail Абонамент
Получавайте на Вашия e-mail актуална информация за нови продукти, промоционални оферти, интересни статии и събития
Име, Фамилия:
Населено място:
Телефон:
E-mail:
ALMAWIN БИО ПРАХ ЗА МИЯЛНА МАШИНА 1,25 КГ
ALMAWIN БИО ПРАХ ЗА МИЯЛНА МАШИНА 1,25 КГ
каталожен номер: 16010190002
1250 гр. = 50 измивания
продукта е в наличност
23.90 лева
(€ 12.22)
Описание:
Прахът на AlmaWin за миялни машини осигурява хигиенично почистване на всички видове съдове. Устойчиви хранителни частици, като нишесте и протеини се отстраняват ефективно.

Съвети за приложение:
При много твърда вода и устойчиви варовикови отлагания използвайте в комбинация с препарата на AlmaWin за чисто изплакване.
В случай на захабяване и петна от кафе или чай добавете от концентрата на AlmaWin за Избелване с Кислород.
Дозировка:
В зависимост от степента на замърсяване добавете 1 (една) или 1 ½ (една и половина) супени лъжици от праха.
 пакет от 1,25 кг е достатъчен за 50 измивания


Съставки:
Натриев цитрат
Сода
Натриев силикат
Филосиликати
Натриев въглеводород
Повърхностноактивни захариди
Натриев Перкарбонат
Натриева сол на поли аспартамовата киселина
Натриева сол на янтарната киселина
Натурални протеази
Натурално етерично масло от лимон от контролирани биологични насаждения

Инструкции за безопасност:
Въпреки че използваме само безвредни за околната среда суровини има основни предписания, задължителни за всички препарати за миялна машина, които трябва да бъдат посочени. Всички препарати за миене на съдове са алкални и предизвикват дразнене в случай на контакт с очите или кожата. При контакт с препарата измийте обилно с вода и следвайте инструкциите за безопасност на опаковката.

Най-добрата възможна екологична съвместимост и санитарна защита на потребителите, както и отлични измиващи и почистващи резултати са нашите ръководни принципи при разработката на продукти.
Повишаването на алергии и увеличаване на замърсяването, водят до объркване на потребителя.
Нашата задача е да разпознаваме този проблем, да намираме решения и да реализираме нови открития при текущите продуктови иновации чрез непрекъснато развитие на продуктите. В AlmaWin продуктите отговарят на увеличаващите се екологични и дерматологични стандарти и убеждават чрез изключителни измиващи и почистващи резултати.

Този процес започва с много внимателен избор на суровини: Всички използвани суровини покриват нашите високи дерматологични и екологични изизсквания, като са сертифицирани от „Certisys sprl”. Всички използвани перални-активни вещества са от растителен произход. Ние отказваме да използваме етоксилирани суровини и генно модифицирани ензими. Формулите на продуктите, които следва да бъдат прилагани върху кожата на човека се дават за дерматологично изследване поради нарастващия брой на кожни заболявания.
 
По отношение на консумацията на енергия и вода има значителен напредък в разработването на миялни машини. Като се вземат предвид тези аспекти ние смятаме, че е разумно от екологична гледна точка да се използват тези икономични миялни машини.
 
В праха на AlmaWin за миялна машина се използват основи, като натриев карбонат и силикати, вместо обичайните миещи активни вещества. Поради използването на производствена система от ново поколение вече не е необходимо да се добавят фосфати. Комбинацията от сода, натриев въглеводород, натриев силикат и филосиликати осигурява необходимата алкалност, което е важно за измиващия процес и поддържа стабилна киселинността. Препарата е много добър за омекотяване на водата (свързва калциевите и магнезиеви йони на водата). Добавения натриев цитрат подпомага омекотяването на водата по време на периода на затопляне и предотвратява варовикови отлагания върху чиниите.

 Повърхностно-активните захариди (получени от суровите материали, картофи, царевица или захарна тръстика и / или захарно цвекло и растително масло) разграждат мазнините. Те са едни от най-лесно биоразградимите повърхностно-активни вещества.
Натриева сол на поли аспартамовата киселина и на янтарната киселина подсилват дисперсията на препарата и омекотяващото водата действие. В сравнение с използваните преди поликарбоксилати поли аспартамовата киселина и янтарната киселина са лесно биоразградими. Това поведение на разграждане е потвърдено през годините, като полиаспартамовата киселина е съставен елемент на протеините в природата. Тя влияе на разтежа на черупките на някои водни същества, като корали и миди. Без полиаспартамовата киселина растежа на черупките би бил силно възпрепятстван от неконтролируемо калциране. Ние можем да използваме тази естествена функция, тъй като полиаспартамовата киселина предотвратява образуването на варовикови кристали и по този начин на варовик в миещата течност.

За нас е немислимо използването на химикали разделящи хлора! Нашите активни избелващи вещества са на базата на активен кислород и са напълно съвместими с околната среда, защото избелващият процес е същевременно и процеса на разграждане на активното вещество. Натриевия перкарбонат е съединение получено от реакцията между водороден прекис и натриев карбонат, което под влияние на топлината (от 50° C нагоре) се разпада на основните си съставки натриев карбонат, вода и активен кислород. При плакненето се освобождава кислород, който оксидира цветни замърсявания и улеснява отмиването им. В случай на много устойчиви замърсявания от чай или кафе може да добавите от Концентрата на AlmaWin за Избелване с Кислород.

Сухи хранителни частици често остават върху съдовете и приборите. Този проблем може да бъде решен с добавянето на ензими, които допълнително подобряват ефективността на препарата. Ние използваме протеази, които са получени от не генетично манипулирани микроорганизми.

Натутални етерични масла от евкалипт от контролирани биологични насаждения са в основата на приятния аромат.

 

 © ЕКОМАКС АПИ
Електронен магазин - Грижа за здравето, външния вид и всичко за дома. За да се чувстваме и изглеждаме добре!
Адрес: София, ул. Кораб планина 22
телeфон: 02 / 868-31-23
мобилен: 087 8621509
факс: 02 / 868-31-23
e-mail: ekomakc@abv.bg